Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului agrofirm "Nickerson-Zwaan"

Evaluările utilizatorilor
Disponibilitate și sortiment
1/5
Respectarea soiului
1/5
Germinarea semintelor
1/5
Dă feedback
Evaluarea finală a companiei:
1 1
Bazat 1 1 evaluările vizitatorilor

Nickerson-Zwaan, o companie olandeză, a fost lider pe piața bursieră de plantare timp de mai mulți ani datorită calității produselor sale. Mii de grădinari și ferme au devenit convinși de profesionalismul crescătorilor și de calitatea materialului de plantare. Semințele au capacitatea maximă de germinare, dau plante sănătoase, recolta este plăcută invariabil, cu efort minim. Se pune deseori întrebarea - care este secretul succesului crescătorilor olandezi?

Istoria și tradițiile companiei

În doar câțiva ani, Nickerson-Zwaan își va sărbători centenarul, deoarece a fost creat în 1925. În acest timp, au avut loc schimbări, dar popularitatea și reputația rămân neschimbate. În ciuda originii olandeze, stațiile de cercetare sunt situate pe toate continentele, permițându-vă să determinați ce soiuri să crească în condiții dure și ce plante sunt potrivite pentru un climat cald.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

La început, compania era mică, cu un personal de crescători care cultivă soiuri doar pentru fermele olandeze. Trei zeci de probe de legume au fost selectate pentru o expoziție agricolă din America. Realizările angajaților Nickerson-Zwaan au fost apreciate cu premii, semințele au fost vândute de fermieri din diferite țări în cantități incredibile.

Munca crescătorilor a fost apreciată rapid datorită caracteristicilor:

datorită caracteristicilor

 • material de semințe de calitate excelentă;
 • asemănare până la 100%;
 • soiuri de legume cu bun gust și lipsă de cerințe speciale;
 • creșterea și fructificarea plantelor fără stimulanți suplimentari și utilizarea de îngrășăminte;
 • aspectul regulat al noilor produse cu calități speciale;
 • creșterea hibrizilor care diferă în randament.

De-a lungul timpului, compania a început să-și crească personalul, să deschidă noi stații de reproducere. Este o bună tradiție a lui Nickerson-Zwaan - fiecare dintre soiuri este verificată pentru calitate nu numai la stații, ci și în fermele care lucrează îndeaproape cu compania. Abia după aprobarea culturii eclozate de către fermieri, materialul semințial este pus în vânzare.

cerinte speciale

Munca de reproducție

O caracteristică a activității de reproducere a lui Nickerson Zwaan este reproducerea soiurilor hibride. Legumele nu au condiții climatice, sunt capabile să crească și să dea roade chiar și în Siberia aspră, diferă în ceea ce privește rata de supraviețuire. Se recomandă cultivarea legumelor în aer liber și în condiții de seră.

Munca crescătorilor combină puterea fondului genetic al fiecărei plante, cunoașterea caracteristicilor climatice ale fiecărei regiuni.Grădinarii privați și proprietarii de ferme mari, specializate în cultivarea culturilor de legume, au fost mult timp convinși că compania funcționează doar în interesul lor, oferind în fiecare an produse noi care diferă în ceea ce privește randamentul și gustul.

soiuri hibride

O gamă largă de produse

Printre gama de produse furnizate de Nickerson Zwaan, chiar și un grădinar capricios poate găsi soiul potrivit. Culturile din familiile de varză și dovleac sunt populare. Fermierii care cultivă produse destinate vânzării în sere cumpără deseori materiale de plantare pentru astfel de legume și verzi:

 • ceapa pe o pene;
 • ceapa de primavara si iarna;
 • ridiche;
 • diferite tipuri de salate.

O gamă largă de

Pepenele verde este, de asemenea, foarte popular - soiurile hibride dau roade generoase chiar și în regiunile cu un climat rece, primii giganți cu dungi apar la 3-4 luni de la plantare.

Diverse varietăți de morcovi, castraveți, roșii au câștigat fani și în rândul grădinarilor și fermierilor. Culturile diferă prin dimensiunea fructelor, versatilitatea (utilizate în conservare, proaspete, sunt procesate).

printre grădinari

Control de calitate

Înainte de a prezenta noilor soiuri admiratorilor, crescătorii companiei efectuează 3-5 etape de verificare, ceea ce le permite să nu aibă niciun dubiu cu privire la calitatea materialului de plantare. Primele teste sunt efectuate în stații, după care se testează culturi de legume în regiuni, în câmpurile deținute de companie.

Doar după aceea, produsele devin disponibile cumpărătorilor, fiecare soi nou are un certificat de calitate.

Particularitatea materialului de plantare oferit de Nickerson-Zwaan este că, pe lângă sortimentul și confirmarea caracteristicilor cu certificate de calitate, rata de germinare a semințelor este de 100%. Mii de grădinari s-au convins deja de acest lucru - materialul din semințe nu necesită stimulente și pregătire suplimentară. Cultivarea răsadurilor pe pervazuri sau în sere, trimiterea de semințe pe pământ deschis se termină în același mod - tufișuri sănătoase puternice, dând fructe generoase.

crescători de companii

Nickerson Zwaan este o companie care a fost testată de producătorii de legume din întreaga lume. Chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, materialul din semințe de la crescătorii olandezi este utilizat pe scară largă pentru cultivarea legumelor, fie pe câmpuri mari, fie în mici peticuri de grădină.

inspecție de către legumicultori

opinii despre agrofirmă
Toți oameni au votat 1 1
 • admin
  Disponibilitate și sortiment
  1/5
  Respectarea soiului
  1/5
  Germinarea semintelor
  1/5
  ntrcn
Necesar vorbiți și evaluați

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac