Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului agrofirm "Limagrain Groupe"

Evaluările utilizatorilor
Dă feedback
Evaluarea finală a companiei:
Nu există încă evaluări.
Bazat Nu există încă evaluări. evaluările vizitatorilor
Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului agrofirm

Pe piață există un număr suficient de exploatații agricole, a căror direcție principală este dezvoltarea semințe de porumb, semințe, cereale. Printre ei, locul de frunte este ocupat de o companie agricolă numită Limagrain Groupe, care este cel mai mare grup agricol. Este angajat în producerea de semințe, legume rezistente și produse foarte căutate din cereale.

Istoricul dezvoltării companiei

Originile companiei datează din 1965, când un simplu fermier francez a fondat o cooperativă de semințe de cereale în pitorescul Valea Limanului.

Agrofirm Limagren este o exploatație agricolă de clasă internațională, principalele sale direcții - producția de semințe de culturi solicitate, primirea de semințe, componente de cereale, produse horticole. Astăzi compania are sucursale în 55 de țări, vinde semințe în 140 de țări din întreaga lume. Exploatația agricolă angajează 9.600 de angajați. Printre ratingul companiilor de producție de semințe Limagren ocupă locul onorabil al patrulea loc.

Dacă avem în vedere dezvoltarea treptată a companiei, atunci în 1970 a fost înregistrat primul produs al selecției franceze - un hibrid de porumb LG 11, atunci compania a câștigat popularitate în rândul consumatorilor.

1975 pentru compania Limagren a fost marcată de un progres pe piața volatilă a semințelor de legume și achiziționarea companiei agricole Vilmorin.

câmpul grupului Limagrain

În 1977, conducerea a decis să înceapă cercetări în direcția selecției porumbului pentru a dezvolta însilozări sigure.

În 1995, compania Limagren lansează o afacere de panificație.

În 2006, exploatația agricolă achiziționează firma japoneză Mikado Seed Growers, iar anul următor se formează o divizie de legume în Japonia.

2009 este un an semnificativ pentru Limagren, deoarece în acest moment intră pe piața rusă, deschizând o sucursală. În acest teritoriu, dezvoltarea a început cu lansarea vânzărilor hibridului TUNKA, care deține o imunitate persistentă la bolile plantelor.

În 2016, în Rusia a fost deschisă o stație de cercetare științifică modernă a unei firme agricole, care dezvoltă inovații în domeniul agriculturii și selecției culturale.

Dezvoltare și inovare în producție

Agroholding Limagren acordă o atenție deosebită dezvoltărilor inovatoare, investind în acest domeniu aproximativ 14,6% din cifra de afaceri anuală totală. Compania are o bază științifică și tehnică fiabilă, formată din 120 de centre moderne de reproducere și care operează stații experimentale din întreaga lume, datorită cărora compania atinge cea mai mare eficiență în domenii precum creșterea randamentelor, eliminarea dăunătorilor, creșterea rezistenței la diverse boli și condiții meteorologice dificile.

Angajații Limagrain Groupe

Agroholding Limagrain ocupă o poziție de frunte în hibrizii dezvoltați de floarea soarelui, rezistenți la mătură distructivă.

Datorită unei cercetări științifice puternice și a unui potențial bun de semințe, compania agricolă își menține constant poziția de lider.

Producția companiei

Compania vinde produse în următoarele domenii:

 • porumbul selectiv de cereale este conceput pentru înflorirea timpurie, datorită căruia este posibil să se crească hibrizi în regiunile nordice;
 • porumb de silozproiectat exclusiv pentru hrana animalelor, testat în condiții de fermă cu performanțe excelente;

porumb din grupul Limagrain

 • floarea-soarelui, caracterizată prin rezistență la boli distructive ale plantelor, productivitate ridicată, rezistență la secetă. Întreaga linie de hibrizi de floarea soarelui are protecție împotriva buruienilor și măturii periculoase, ceea ce crește productivitatea speciei.

Control de calitate

Calitatea semințelor a fost confirmată de numeroase teste practice. Toate materiile prime sunt obținute cu respectarea atentă a tehnologiei de prelucrare. Toate semințele primite trec printr-un sistem strict de control, în care productivitatea și siguranța lor sunt verificate.

barbat cu logo-ul Limagrain Groupe

Beneficii

Agricultorii cooperează cu întreprinderea, evaluând următoarele avantaje:

 • semințele sunt adaptate condițiilor de uscare datorită tehnologiei originale HYDRANEO;
 • randament stabil și ridicat de hibrizi;
 • rezistența semințelor la broomrape distructive și erbicide periculoase datorate introducerii tehnologiei SUNEO;

Logo-ul Agrofirm Limagrain Group

 • siloz sigur pentru animale;
 • hibrizi universali de floarea soarelui potriviți pentru toate zonele climatice;
 • toate materiile prime trec printr-un sistem atent de selecție și control al calității;
 • semințe sigure care îndeplinesc toate standardele internaționale.

Grupa Limagrain

Toate acestea fac ca produsele companiei Limagren să fie și mai atractive pentru fermierii internaționali. Această exploatație agricolă este cunoscută, mulți oameni au încredere în ea, deoarece aici vor avea grijă de indicatori de randament decent.

opinii despre agrofirmă
Toți oameni au votat Nu există încă evaluări.

  Nu există încă evaluări.

Necesar vorbiți și evaluați

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac