Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului, firmei agricole "Land O'lakes"

Evaluările utilizatorilor
Disponibilitate și sortiment
4/5
Respectarea soiului
4/5
Germinarea semintelor
3.5/5
Dă feedback
Evaluarea finală a companiei:
3.834 2
Bazat 3.834 2 evaluările vizitatorilor
Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului, firmei agricole

Produsele agricole sunt la cerere stabilă în rândul populației. Multe companii folosesc idei și evoluții noi în producția de lapte. Firma populară agricolă Land O'lakes nu face excepție, dar îi pasă de calitatea produselor furnizate.

Istoricul dezvoltării companiei

Exploatația agricolă s-a deschis pentru prima dată în 1921 în statul pitoresc Minnesota. În acest an, 320 de fermieri s-au reunit pentru a forma o cooperativă agricolă la Saint Paul.

În 1978, agrofirma a făcut parte din întreprinderea de prelucrare a cărnii Spencer.

Agrofirm Land O'lakes

În 1999, conducerea exploatației agricole a reușit să achiziționeze o participație la ferma de pasăre MoArk, iar în 2006 compania a devenit proprietatea deplină.

În 2012, compania achiziționează linia de deserturi congelate Kozy Shack.

Acum această cea mai mare exploatație agricolă produce lapte și produse lactate și își dezvoltă activ activitatea agricolă sub popularul brand Winfield Solutions. Exploatația agricolă include 3.200 de agrari, 1.000 de asociații de agricultori, care includ aproximativ 300.000 de ferme.

dezvoltarea companiei

Gamă

Agrofirma este specializată în obținerea de lapte și produse lactate. Capacitatea totală de producție este de 5,9 milioane tone pe an. Piața este foarte cunoscută pentru: o linie de brânzeturi uscate cu conținut scăzut de grăsimi, incluzând soiurile populare de parmezan și Romano, o gamă largă de lapte praf, unt popular, condimente, smântână ușoară.

Pe lângă activitatea de produse lactate, exploatația agricolă vinde produse de cultură, produse alimentare de înaltă calitate și sigure pentru animalele Purina.

Primul va fi produs de firmele agricole - untul Land O'lakes, care este în prezent produs, motiv pentru care denumirea exploatației agricole este adesea confundată cu numele inițial al produsului. Agrofirma este, de asemenea, angajată în dezvoltarea de mijloace pentru protejarea anuală împotriva dăunătorilor și oferă servicii pentru dezvoltarea unei afaceri agricole. Linia de produse include ouă proaspete selectate, margarină de calitate, frișcă gata pregătită. Linia Cheddeas de praf de brânză este concepută pentru o gamă largă de consumatori.

obtinerea laptelui

Beneficii

Mulți fermieri începători aleg să coopereze cu o firmă agricolă datorită următoarelor avantaje:

 1. 37 de ani de cercetare continuă.
 2. Partener de dezvoltare de încredere.
 3. Oportunitatea de a participa la subvenții și de a primi sprijin din partea cooperativei.
 4. Introducere de echipamente moderne.
 5. Producția de lapte nu dăunează mediului.
 6. Produse sigure pentru animale.
 7. Furnizarea de produse de cultură de calitate prin utilizarea durabilă a mediului.
 8. Mediu de afaceri confortabil.

cooperarea cu o firmă agricolă

Controlul calității producției

Agrofirma se dezvoltă constant în segmentul biotehnologic legat de creșterea ratelor de producție de lapte, precum și producția de furaje pentru animale. Societatea efectuează un control atent, sortarea și certificarea produsului lactat, ceea ce a asigurat o îmbunătățire a calității materiilor prime. Fiabilitatea sistemului de evaluare asigură siguranța produsului și profilul gustului.

caracteristicile gustului

Merite și premii

În 2006, compania a implementat un proiect de marketing agricol în Ucraina.

Datorită sponsorizării oferite, 45 de cooperative de fermieri au redus costurile de achiziție a echipamentelor fără a crește costul mediu al produsului final. Timp de 4 ani de muncă la proiectul lansat, fermierii și-au crescut capacitatea de producție de 3-4 ori.

În ceea ce privește producția de lapte și cifra de afaceri anuală, corporația agrară Land O'lakes ocupă locul 13 în clasamentul companiilor mondiale. În 2014, au obținut o cifră de vânzări record de 266 milioane dolari.

marketing agricol

Pentru a se extinde în 2017, exploatația agricolă achiziționează baza de producție Creamery Vermont pentru producerea de brânzeturi pe bază de lapte natural de capră.

Pentru a îmbunătăți vendibilitatea produsului, exploatația agricolă a re-marcat simbolurile corporative ale produselor fără a schimba aspectul și forma ambalajelor. Exploatația agricolă a reușit să obțină rezultate deosebite în producția de unt, semifabricate congelate și produse alimentare populare.

Volumul curent al vânzărilor de petrol a crescut cu 9%, ceea ce indică cererea pentru produsul Land O'Lakes. Capacitatea de producție a deserturilor congelate Kozy Shack a înregistrat o creștere de 6%.

productie de ulei

Toate aceste realizări indică stabilitatea și creșterea treptată a exploatației agricole. Conducerea firmei agricole este în continuă extindere a relațiilor internaționale, introducând produse moderne și servicii noi, menite să crească productivitatea fermelor, să-și extindă constant portofoliul de investiții și să promoveze sprijin pentru fermierii începători.

productivitatea fermei

opinii despre agrofirmă
Toți oameni au votat 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Disponibilitate și sortiment
  5/5
  Respectarea soiului
  4/5
  Germinarea semintelor
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Disponibilitate și sortiment
  3/5
  Respectarea soiului
  4/5
  Germinarea semintelor
  4/5
  dgsdgdsf
Necesar vorbiți și evaluați

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac