Evaluare, descriere și comentarii ale producătorului agrofirm "Hem Genetics"

Evaluările utilizatorilor
Dă feedback
Evaluarea finală a companiei:
Nu există încă evaluări.
Bazat Nu există încă evaluări. evaluările vizitatorilor
Evaluare, descriere și comentarii ale producătorului agrofirm

Semințele de la Hem Genetics sunt o garanție a calității florilor cultivate. Firma agricolă furnizează pieței doar materiale de plantare dovedite.

Grădinarii se pierd în fața unei varietăți de saci din magazine. Rafturile beckon cu culori strălucitoare. Toți cultivatorii promit răsaduri excelente, cu o întreținere minimă.

Agrofirm genetica tivului

Realitatea este deseori dezamăgitoare. Grădinarii respectă cu strictețe recomandările producătorului. Și ceva neinteligibil crește.

Se produce o germinare slabă a semințelor. Locuitorii de vară se așteaptă să planteze o anumită zonă. Nu există suficiente răsaduri. Timpul a trecut. Pe paturile de flori există pete chel.

Grădinarii doresc să se salveze de dezamăgire și să cumpere mărfuri de la un producător de încredere. Aceasta este Hem Genetics.

recomandările producătorului

O excursie în istorie

Hem Zaden a fost fondată în martie 1918. Era o afacere de familie și era condusă de bunicul actualului președinte al companiei, Jan Singer Dzn.

Primul Război Mondial a arătat interesul oamenilor pentru creșterea florilor și legumelor. După finalizarea sa, a existat o cerere uriașă de semințe de calitate. Jan Singer Dzn a decis să găsească activele care lipsesc pentru a dezvolta producția.

S-a dus în Germania. Au existat centre de producere a semințelor de legume. Mai ales au fost o mulțime de propuneri în Erfurt. Aici a fondat compania Hem Zaden.

companie fondată

Dar un an mai târziu, s-a decis mutarea companiei în Olanda. Motivul este capacitatea mare a pieței și concurența scăzută.

În timpul celui de-al doilea război mondial, producția de semințe vegetale a fost întreruptă. Lucrarea a fost realizată doar pentru a răspunde nevoilor populației locale. Dar din 1945, cererea de semințe a început să crească din nou. După încheierea războiului, au început exporturile în Marea Britanie și Scandinavia.

Treptat, Hem Zaden s-a specializat în producerea de semințe de flori. Managementul folosește tehnologii avansate pentru a crea noi soiuri și hibrizi. În aprilie 1998 a fost înființată Hem Genetics.

a fost încheiat

Realizări în ceea ce privește reproducerea

Conducerea companiei monitorizează constant tendințele de dezvoltare ale pieței de flori. În ultimele decenii, consumatorii finali au preferat să achiziționeze răsaduri pe pungi de semințe. Hem Genetics s-a concentrat pe lucrul cu cultivatorii de răsaduri. Aceștia fac cumpărături en-gros și furnizează grădinarilor anuale frumoase.

Hem Genetics oferă producătorilor de răsaduri profesioniști cu material de sămânță de înaltă calitate. Crescătorii creează noi soiuri și hibrizi de plante cu caracteristici îmbunătățite.

monitorizează constant

Crescătorii își țin degetul asupra pulsului dezvoltării agriculturii. Ei lansează constant articole noi care sunt interesante pentru rezidenții de vară.Orice grădinar poate cumpăra răsaduri cultivate din semințele Hem Genetics și să decoreze complotul după bunul plac.

Crearea petuniilor, salviei și pelargoniilor a adus un succes deosebit. Aceste plante sunt decorative pentru o lungă perioadă de timp și sunt rezistente la boli.

Agronomii companiei au creat hibrizi de flori pitice. Sunt singurele din lume care nu necesită utilizarea de regulatoare de creștere. Costurile mai mici duc la costuri mai mici și la profituri mai mari.

dezvoltare de grădinărit

Hem Genetics este angajat în favoarea tehnologiei durabile. Agrofirm a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea tehnologiei de cultivare a florilor.

O gamă largă de companii

Hem Genetics publică cataloage digitale. Acestea prezintă soiuri preferate de grădinari și obiecte noi. Acestea din urmă sunt marcate cu o pictogramă specială - NOU.

Catalogul conține fotografii color. Trebuie să fie atașat un riglă pentru a evalua plantele cu flori mari sau înalte.

tehnologii curate

Fotografiile au fost făcute de profesioniști. Potrivit acestora, consumatorul poate judeca decorarea site-ului. Sunt prezentate acoperiri de sol și flori înalte. Designerii de peisaj vor realiza o compoziție unică din ei.

Hem Genetics nu funcționează cu clienții cu amănuntul: catalogul nu conține descrieri sau prețuri. Cumpărătorii angro trimit o cerere și primesc un catalog cu prețuri... Dar un grădinar obișnuit ar trebui să meargă pe site-ul oficial al companiei și să examineze gama. Achiziția se poate face la un centru de grădină de renume, care lucrează cu acest producător.

decorarea site-ului

Avantaje față de alte companii de reproducție

Hem Genetics se compară favorabil cu alți producători de semințe. De remarcat că:

 • aproape 100% germinare;
 • durată de valabilitate extinsă;
 • protecția materialului împotriva umidității (materialul este plasat în pungi strânse);
 • controlul solului semințelor;
 • tratament cu medicamente de protecție;
 • sortiment actualizat constant;
 • testarea anuală a materialului vândut;
 • ținând cont de caracteristicile climatice ale regiunilor de aprovizionare.

companii de reproducere

Analiza pieței producătorilor de semințe a arătat caracteristici similare ale produsului altor companii. Dar numai acest producător a conectat totul.

Premii și merit

Agrofirma participă activ la expoziții internaționale și regionale, își prezintă produsele pentru concursuri. Rezultat - primirea de premii prestigioase:

alte companii

 • Asociațiile internaționale pentru industria semințelor pentru profesioniști (Fleuroselect și All America Selections) au felicitat compania;
 • câștigătorii la diverse nominalizări sunt petunii Limbo și Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

Atunci când cumpără puieți de flori, grădinarii ar trebui să acorde preferință producătorilor care lucrează cu compania.

asociații internaționale

opinii despre agrofirmă
Toți oameni au votat Nu există încă evaluări.

  Nu există încă evaluări.

Necesar vorbiți și evaluați

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac