Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului, firmei agricole "DuPoint"

Evaluările utilizatorilor
Dă feedback
Evaluarea finală a companiei:
Nu există încă evaluări.
Bazat Nu există încă evaluări. evaluările vizitatorilor
Evaluare, descriere și recenzii ale producătorului, firmei agricole

Hibrizi cu floare soarelui, grâu și porumb cu un randament ridicat au fost semănate pe pământurile noastre de mult timp. Puțini dintre oamenii obișnuiți s-au întrebat de unde provin semințele cu astfel de indicatori de randament și rezistența la boli. Agrofirm DuPoint este unul dintre principalii furnizori de semințe agricole modificate genetic în multe țări ale lumii.

Istoricul promovării companiei

Compania a fost fondată în 1802, moment în care o navă din Franța a ajuns pe continentul nord-american. Inițial, înregistrarea a fost efectuată pentru o companie de pulberi. Produsele erau la cerere, iar în timpul războiului civil american, DuPoint era liderul complexului militar-industrial al țării. În viitor, produsele companiei au fost cumpărate atât pentru colecții personale, cât și pentru desfășurarea de campanii militare în diferite țări.

Agrofirm DuPoint

În paralel cu produsele militare, din anii 30 ai secolului trecut, compania a început să lucreze în industria chimică. Pe lângă substanțele toxice, compania a venit și a lansat materiale de producție în masă:

 • neopren;
 • nailon;
 • kevlar;
 • Mylar;
 • Tyvek.

Compania a vândut Lycra când a decis să o lege cu textilele în 2004.

promovarea companiei

De la mijlocul secolului trecut, compania lucrează la componentele industriei nucleare.

Odată cu aceasta, DuPoint este considerat un gigant global în sectorul agricol. Oamenii de știință ai companiei au multe dezvoltări în agronomie:

 • reproducerea semințelor modificate genetic de floarea soarelui, porumb, grâu;
 • dezvoltarea mijloacelor de protecție a culturilor împotriva dăunătorilor;
 • dezvoltarea de formule și producerea de furaje compuse în scopuri universale.

seminte de floarea soarelui

Interesant! Pentru prima dată în țara noastră, produsele firmei agricole au fost aduse de Nikita Hrușciov. El a adus un sac de sâmburi de porumb din Statele Unite, pe care ulterior au început să le semene peste tot.

Centrele de cercetare sunt situate în țările din fosta URSS, unde dezvoltă noi soiuri de culturi agricole pentru o anumită regiune. În același timp, produsele fitosanitare sunt testate, prin metoda testelor și încercărilor, este selectat un remediu eficient pentru o anumită zonă.

produse agricole

Specificatiile produsului

În sectorul agricol al economiei, firma agricolă deține un segment cu multe idei inovatoare, aproximativ o mie de descoperiri ale specialiștilor companiei sunt înregistrate anual.

Compania investește cel mai mult în complexul de apărare și teste nucleare și nu uită de fermieri. Laboratoarele de cercetare testează produsele moderne pentru protecția plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor, acordând atenție siguranței produselor pentru om.Firma agricolă lucrează direct cu fermieri din întreaga lume, se străduiește să producă produse de protecție a grădinii și a câmpului care operează în toate zonele climatice ale planetei.

Sarcina principală este de a rezolva problemele alimentare din întreaga lume prin creșterea unor culturi cu producție ridicată și cerere.

Specificatiile produsului

Avantajul produsului

Agrofirm este cunoscut pentru fabricarea de fungicide cu spectru larg, avantajele fiind următoarele:

 • eficienţă;
 • siguranță relativă;
 • intemperii rapide.

fabricarea fungicidelor

În curând produsele pot fi colectate și consumate.

Semințele de plante modificate genetic permit producții mari la costuri minime. Cultivarea pământului este identică, unii hibrizi conțin deja tratament special pentru boli și dăunători.

colectați și consumați

Dezvoltarea și implementarea dezvoltărilor revoluționare

Specialiștii agrofirmelor au dezvoltat și testat pregătirile pentru protejarea plantelor agricole:

medicamente de protecție

 • Remediul „Akanto” este recunoscut ca fiind universal. Un fungicid de nouă generație a reușit să se dovedească atunci când este folosit pentru a proteja legumele, plantele de grădină, culturile de cereale, mazărea și soia de septoria, mucegaiul pudrat și alte boli care distrug cultura.
 • Preparatele „Trend”, „Abrusta”, „Talius” au devenit o protecție de calitate pentru cereale împotriva tuturor bolilor și dăunătorilor cunoscuți.
 • Agricultorul își va oferi producții mari de porumb folosind „Cordus Herbicide” pentru protecție.
 • Soia și mazărea se vor diminua sub protecție fiabilă dacă sunt tratate cu Herbicid Harmony Classic, care se bazează pe sulfoniluree.
 • „Thanos” va ajuta la protejarea floarea-soarelui și a multor tipuri de legume de efectele nocive ale mediului.
 • Livezile cu fructe și randamente ridicate pentru podgorii sunt promise prin utilizarea mijloacelor "insecticid Lannat", "fungicid suplimentar Talendo", "fungicid Kurzat R".

Majoritatea dintre ele au fost deja înregistrate și sunt utilizate cu succes atât de fermierii mici, cât și de fermele mari pentru a proteja culturile din diferite țări ale lumii.

folosind pentru a proteja

Agrofirm DuPoint a adus o contribuție tangibilă la dezvoltarea complexului agricol mondial prin dezvoltarea și introducerea inovațiilor. Ele evidențiază dezvoltarea de produse de protecție a plantelor pentru câmpuri și grădini, care ajută la obținerea unor producții mari și, prin urmare, la rezolvarea problemei deficitului global de produse.

lipsa de alimente

opinii despre agrofirmă
Toți oameni au votat Nu există încă evaluări.

  Nu există încă evaluări.

Necesar vorbiți și evaluați

Chiar acum vizionarea


castraveți

roșii

Dovleac